Інформація
Пошук

Кільцева селфі лампа MJ33 діаметр 30 см. без штатива RGB

Виробник: Combibox
Код товару: 5237

Скорочений опис


Кільцева селфі лампа MJ33 діаметр 30 см.Різнокольорова кільцева світлодіодна лампа 30 см RGB із тримачем для телефону. Відмінний варіант для блогерів, тик струму, інстаграма, фотосесії та відеозйомки. Головне в лампі – к... Читати далі...

Знайшли дешевше?
943.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Кільцева селфі лампа MJ33 діаметр 30 см.

Різнокольорова кільцева світлодіодна лампа 30 см RGB із тримачем для телефону. Відмінний варіант для блогерів, тик струму, інстаграма, фотосесії та відеозйомки. Головне в лампі – кільцеве кольорове світло. Саме він відповідає за незвичайні ефекти, підсвічування, деталізацію з використанням одного або кількох відтінків. Всього доступно 10 колірних схем, створених на основі 6 кольорів, за винятком білого. Для білого передбачено 3 основні режими світла: природний; холодний; теплий.

У вільний від основної роботи час, універсальна кільцева лампа може служити чудовим освітлювальним приладом, з регульованою яскравістю, температурою та спрямованістю світіння, що створює м'яке та комфортне для вашого зору світло. Дана модель кільцевого світла має все необхідне для створення ваших красивих фотографій, дуже доступна за ціною.

Селфі лампа отримує напругу від USB роз'єму, це дозволяє використовувати як джерело живлення PowerBank, мережевий адаптер, комп'ютер, ноутбук, завдяки чому лампу можна використовувати вдалині від мережі електроживлення, наприклад на вулиці. Ви зможете в будь-який час підключити та вимкнути лампу. Легка конструкція дозволяє швидко його зняти і закріпити знову.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Кільцева, селфі, лампа, MJ33, діаметр, 30, см., штатива, RGB