Інформація
Пошук

IP камера відеоспостереження ZBRAVO 2Mpix Yoosee Білий

Виробник: Combibox
Код товару: 5818

Скорочений опис


Камера відео спостереження ZBRAVO 2 MpixПризначена для внутрішнього монтажу, має поворотну головну частину, кут огляду становить 120 градусів, керується за допомогою фірмового додатку Yoosee.Дозвіл запису 1080P підтримка... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1761.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Камера відео спостереження ZBRAVO 2 Mpix

Призначена для внутрішнього монтажу, має поворотну головну частину, кут огляду становить 120 градусів, керується за допомогою фірмового додатку Yoosee.

Дозвіл запису 1080P підтримка карти пам'яті до 64 Гб, що дозволяє зберігати в пам'яті останні 14 днів перед тим як відбудеться циклічний перезапис.

Такі камери відео спостереження можна використовувати як відео няню, для нагляду за маленькими дітьми та літніми батьками, в ній є вбудований мікрофон і динамік. Користується популярністю серед бізнесменів, які впровадили їх у сфери свого бізнесу (бензозаправки, офіси, кафе тощо), при виникненні спірних ситуацій можна відмотати час назад і подивитися, що було насправді. Головна особливість iP камери в тому, що вона підключається до мережі інтернет, кабелем або по wifi мережі, встановлений датчик руху - ці фактори роблять з неї відмінного охоронця, який зніме момент проникнення на об'єкт, що охороняється, і відразу ж повідомить Вас про те, що відбувається через фірмовий додаток. Yoosee", дана камера має безліч можливостей застосування.

Поставляється в роздрібній коробці, в комплект входить кабель USB, блок живлення 5V 1.5A, інструкція англійською мовою.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: IP, камера, відеоспостереження, ZBRAVO, 2Mpix, Yoosee, Білий