Інформація
Пошук

Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 5 Original Чорний

Виробник: Xiaomi
Код товару: 7641

Скорочений опис


Фітнес браслет Mi Smart Band 5Фітнес браслет додасть у ваше повсякденне життя більше комфорту та яскравих фарб. Щоб підкреслити свою індивідуальність, встановіть один із динамічних або інтерактивно-тематичних циферблатів... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1002.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Фітнес браслет Mi Smart Band 5

Фітнес браслет додасть у ваше повсякденне життя більше комфорту та яскравих фарб. Щоб підкреслити свою індивідуальність, встановіть один із динамічних або інтерактивно-тематичних циферблатів. У програмі ви знайдете більше сотні доступних циферблатів, серед яких SpongeBob, Evangelion, Hatsune Miku, Detective Conan та інші.

Корпус Mi Smart Band 5 виготовлений із міцних та легких матеріалів, щоб ви могли носити браслет за будь-яких обставин. Його екран захищений стійкою до подряпин 2.5D панеллю, м'який та міцний ремінець не відчувається на зап'ясті та не заважає вести активний спосіб життя.

Браслет складе вам компанію на пробіжці, у фітнес-залі та на будь-якому силовому тренуванні. За допомогою вдосконалених датчиків Mi Smart Band 5 відстежує 11 спортивних режимів та надає точну інформацію про кожне тренування. Слідкуйте за станом організму, отримуйте актуальні дані про частоту серцевого ритму, про прогрес та особисті досягнення.

Браслет отримав 1.1-дюймовий кольоровий динамічний AMOLED екран із можливістю регулювання рівня яскравості. Площа екрану збільшена на 20% порівняно з попередньою версією, щоб ви могли одним поглядом подивитися всю потрібну інформацію. Ведіть активний спосіб життя та спостерігайте за позитивною динамікою своїх досягнень із фітнес – браслетом Mi Smart Band 5.

Спеціальна функція оповіщення виводить на екран браслета повідомлення про дзвінки, повідомлення, нагадування з календаря подій. Вібросигнал акцентує увагу на вхідній інформації. Щоб залишатися в курсі всіх подій, тепер не обов'язково навіть виймати смартфон із сумки. Браслет допоможе знайти смартфон, що загубився в квартирі, і швидко розблокувати екран гаджета без паролів. Mi Smart Band 5 оснащений високоточним сенсором, який цілодобово стежить за частотою серцевого ритму та оперативно повідомляє про критичні відхилення. Браслет допомагає стежити за фізіологічними циклами жіночого організму. Моніторинг сну дасть можливість оцінити якість відпочинку та позбутися таких проблем, як безсоння.

Mi Smart Band 5 отримав акумуляторну батарею ємністю 125 мАг, яка підтримує роботу на одному заряді до 14 днів. Поповнення заряду акумулятора відбувається за допомогою нової магнітної зарядки. Тепер не потрібно виймати корпус із ремінця, щоб поставити його на підзарядку.

Корпус браслета має водозахист 5АТМ, а це означає, що він витримує занурення під воду на глибину до 50 м. Чи плавати, вирішувати тільки вам. Mi Smart Band 5 підтримає будь-яке рішення.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Фітнес, браслет, Xiaomi, Mi, Band, 5, Original, Чорний