Інформація
Пошук

Навушники ігрові для ПК Onikuma K1B Pro Чорний+Червоний

Виробник: Onikuma
Код товару: 7961

Скорочений опис


Навушники ігрові для ПК Onikuma K1B Pro Чорний + ЧервонийІгрова гарнітура з підсвічуванням Onikuma K1B Pro - відмінні навушники, вони ідеально підходять для геймера і для шукачів приголомшливого ігрового звуку. Ви не про... Читати далі...

Знайшли дешевше?
669.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Навушники ігрові для ПК Onikuma K1B Pro Чорний + Червоний

Ігрова гарнітура з підсвічуванням Onikuma K1B Pro - відмінні навушники, вони ідеально підходять для геймера і для шукачів приголомшливого ігрового звуку. Ви не пропустите його вишукане звучання і модний зовнішній вигляд. Неповторний і стильний зовнішній вигляд камуфляжу змушує вас бути в центрі уваги.

Ці навушники призначені для передачі яскравого основного звуку і істинного придушення шуму. За допомогою гарнітури ви точно дізнаєтесь, де ворог і забезпечите свою перемогу над ним. У цих навушниках є не тільки чіткість звуку, але і комфорт носіння.

На шнурі розташований пульт управління гучністю гарнітури, що дозволяє вибрати оптимальний рівень звуку. Дужка утримувача виконана в м'якому шкіряному обрамленні, для більшого комфорту, при використанні навушників протягом тривалого часу.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Навушники, ігрові, ПК, Onikuma, K1B, Pro, Чорний+Червоний