Інформація
Пошук

Смартфон Realme C11 2/32GB Blue

Виробник: Realme
Код товару: 8169

Скорочений опис


Realme C11Насолоджуйтесь картинкою на 6.5-дюймовому екрані realme C11. Він займає 88.7% передньої панелі і має мінімальні бічні рамки, що забезпечує хороший огляд і дозволяє із зручністю дивитися відео, грати або читати.... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2901.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Realme C11

Насолоджуйтесь картинкою на 6.5-дюймовому екрані realme C11. Він займає 88.7% передньої панелі і має мінімальні бічні рамки, що забезпечує хороший огляд і дозволяє із зручністю дивитися відео, грати або читати.

Потужний акумулятор. Завдяки батареї на 5000 мА * ч ви можете не економити заряд і спокійно займатися своїми справами з ранку до самого вечора. Її ємності вистачить майже на 32 години безперервного спілкування по телефону, більше 12 годин гейминга або понад 21 години перегляду відео. А в режимі очікування телефон може протриматися до 40 днів! Крім того, підтримка функції зворотної зарядки дозволяє перетворити C11 в зарядну станцію для інших ваших гаджетів.

Завжди чіткі і барвисті фото. Подвійна основна камера з головним модулем на 13 Мп і 2-мегапіксельним датчиком глибини вміє робити якісні знімки в самих різних умовах і записувати оригінальні slo-mo відео. Завдяки підтримці AI-алгоритмів і технології Chroma Boost ваші фотографії будуть барвистими, а ефект боке допоможе створювати гарні портрети з допомогою додаткового розмиття фону. Режим Super Nightscape Зафіксуйте всю пишноту нічного життя міста з режимом Super Nightscape. Він використовує спеціальні алгоритми обробки для отримання чітких і більш яскравих фотографій в темний час доби. Покажіть себе з кращого боку завдяки фронтальній камері з інтелектуальним AI Beauty режимом. Завдяки їй ви будете справжньою зіркою на кожному своєму Селфі.

Продуктивний 64-бітний процесор Helio G35, здатний розганятися до 2.3 ГГц, забезпечує realme C11 швидку і плавну роботу. Його ресурсів достатньо, щоб запускати будь-які програми та спокійно грати в невимогливі ігри. Три в одному Смартфон отримав розширений слот, який вміщує карту пам'яті Micro-SD і дві SIM-карти. Таким чином ви зможете не тільки користуватися послугами різних операторів або поєднувати особистий і робочий номери, а й розширити внутрішнє сховище до 256 ГБ. Щоб місця вистачило для всіх ваших фото, відео, ігор і додатків.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Realme, C11, 2/32GB, Blue