Інформація
Пошук

Смарт годинник Amazfit Verge Lite Білий

Виробник: Amazfit
Код товару: 8214

Скорочений опис


Стильний та функціональний смарт годинник Amazfit Verge LiteМодель стане незамінним атрибутом сучасної молоді. Вся інформація про дзвінки, повідомлення і додатках тепер буде на зап'ясті. 1,3-дюймовий AMOLED-дисплей дозво... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2100.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Стильний та функціональний смарт годинник Amazfit Verge Lite

Модель стане незамінним атрибутом сучасної молоді. Вся інформація про дзвінки, повідомлення і додатках тепер буде на зап'ясті. 1,3-дюймовий AMOLED-дисплей дозволом 360х360 забезпечить максимальну зручність управління. А захисне скло Corning Gorilla Glass 3-го покоління з покриттям AF виключить будь-який ризик пошкоджень, подряпин і запобіжить появі відбитків пальців. М'який і практичний силіконовий ремінець зробить комфортним розташування розумного годинника на руці. Вибирайте: білий або графітовий сірий і підкреслюйте свою індивідуальність!
Ви також зможете налаштувати екран Amazfit Verge Lite на свій смак. Щоб підібрати фон і дизайн циферблата просто заходьте в додаток на вашому смартфоні і створюйте власний стиль. Покращуйте свої спортивні показники разом з Amazfit Verge Lite. Тепер ви зможете контролювати їх під час занять спортом і перемикатися між режимами одним натисненням. З огляду на вид навантажень, вони допоможуть правильно розподіляти фізичне активність і регулювати інтенсивність тренувань.
Розумні годинники Verge Lite підтримують такі режими: біг, ходьба, їзда на велосипеді, бігова доріжка, велотренажер, інтенсивні вправи і інші.
Технологічно зроблені Amazfit Verge Lite наділені надточним датчиком серцевого ритму. Точно аналізуючи частоту серцевих скорочень, вони будуть цілодобово контролювати динаміку, а в разі відхилень попередять про це вібросигналом. Це допоможе вчасно реагувати на будь-яка зміну в показниках здоров'я.
Amazfit Verge Lite відповідаючи стандарту IP68, витримають короткочасний контакт з водою на глибині до 1 метра. Спокійно приймайте душ після тренувань, не боячись про порушення функціональності Verge Lite. Оснащені сучасними датчиками зі зниженою витратою енергії, розумний годинник готовий до стабільної роботи.
Завдяки поліпшеним алгоритмам одного заряду акумулятора тепер вистачить до 20 днів! При цьому енергоефективний 28-нанометровий GPS-чіп Sony забезпечить автономність годинника до 40 годин з активним GPS. Вдома, в подорожі або у відрядженні - будьте впевнені, що Amazfit Verge Lite не підведе у відповідальний момент.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смарт, годинник, Amazfit, Verge, Lite, Білий