Інформація
Пошук

Мобільний телефон Sigma X-style 17 Update Black+Orange

Виробник: Sigma
Код товару: 8227

Скорочений опис


Телефон Sigma X-style 17Проста, зручна, компактна модель - X-style 17 Update - найдоступніший стильний телефон від Sigma mobile.Телефон буде вдалим рішенням для тих, кому потрібен мобільний зв'язок без «зайвих» функцій, ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
348.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Телефон Sigma X-style 17

Проста, зручна, компактна модель - X-style 17 Update - найдоступніший стильний телефон від Sigma mobile.
Телефон буде вдалим рішенням для тих, кому потрібен мобільний зв'язок без «зайвих» функцій, за які, як правило, необхідно переплачувати. X-style 17 Update має весь необхідний арсенал функцій для спілкування.

Телефон оснащений кольоровим контрастним екраном діагоналлю 1.77 дюйма з роздільною здатністю 128х160 пікселів, на набірних клавішах передбачено три варіанти алфавітів - український, англійський, російський. Ці ж мови пропонуються для зручного налаштування меню. Підтримка двох mini-SIM карт стандарту GSM дозволяє бути на зв'язку одночасно з двома мобільними операторами. Для зберігання файлів передбачений слот розширення з підтримкою microSD-карт об'ємом пам'яті до 32 ГБ. Органайзер складається з будильника, калькулятора, календаря, аудіо-і відеоплеєрів, FM-радіо, яке працює без підключення навушників завдяки вбудованій антені. Однак прослуховування радіо та аудіо файлів з навушників цілком можливо за рахунок наявності стандартного роз'єму 3.5 мм. Можна налаштувати FM-радіо сигналом будильника. У телефонній книзі можна записати до 500 контактів, створювати групи, імпортувати і експортувати контакти на карту пам'яті. В налаштуваннях телефонної книги присутні також функції пошуку контакту за фрагментом, швидкого набору, додавання небажаних контактів в «чорний список». У телефоні передбачено світлодіодний ліхтарик, розташований в торці корпусу. Для його включення потрібно розблокувати клавіатуру і довгим натисканням утримувати клавішу «0» на наберальній панелі. Телефон автономно працює протягом кількох діб за рахунок Li-Ion акумуляторної батареї ємністю 1000 мА * год. Цього заряду цілком достатньо для безперервного спілкування протягом кількох годин поспіль, а в режимі очікування - до 5 діб.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мобільний, телефон, Sigma, X-style, 17, Update, Black+Orange