Інформація
Пошук

Bluetooth TWS навушники Haylou GT2S Чорний

Виробник: Haylou
Код товару: 8480

Скорочений опис


Навушники Haylou GT2SНові недорогі бездротові навушники з хорошим звуком. Старт продажу у вересні 2020 року. Особливість цих навушників в механічних кнопках. Найчастіше в бездротових навушниках використовується сенсорне ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1081.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Навушники Haylou GT2S

Нові недорогі бездротові навушники з хорошим звуком. Старт продажу у вересні 2020 року. Особливість цих навушників в механічних кнопках. Найчастіше в бездротових навушниках використовується сенсорне управління, але не всім це зручно. Якщо Ви належите до тих людей, для яких зручніше відчувати фізичний відгук кнопки при натисканні — вибирайте ці навушники. Від попередньої моделі ці навушники відрізняються використанням чіпсета Bluetooth 5.0 і незалежним підключенням кожного навушника до джерела сигналу, що покращує стійкість до перешкод і робить підключення більш надійним. Навушники Haylou GT2S відмінно відтворюють музику без втрати якості завдяки використанню AAC, а нова 7,2 мм мембрана з полімерної смоли відмінно звучить у всьому частотному діапазоні. За якість передачі голосу при дзвінках відповідає окремий процесор DSP. Вага кожного навушника становить всього 3,7 г, вони зручні в носінні, зручно сидять у вусі і практично непомітні з боку. Час безперервної автономної роботи навушників становить 4 години, а з використанням зарядного футляра час автономної роботи виростає до 12 годин.

Незалежна робота кожного навушника означає просте і непомітне перемикання між моно і стерео режимами, роблячи з'єднання більш стабільним, ніж раніше. Візьміть один навушник, щоб використовувати його в режимі моно. Додайте до нього другий, щоб отримати режим стерео.

Завдяки технології Advanced Audio Coding (AAC) і цифрового сигнального процесора (DSP), Haylou GT2S відтворюєють звук в початковій якості, як ніби Ви не дзвоните по телефону, а перебуваєте поруч зі співрозмовником. Динамічний випромінювач розміром 7,2 мм з мембраною з полімерної смоли забезпечує вражаюче збалансований звук де б Ви не знаходилися.

* Використання AAC доступно тільки на пристроях, що підтримують профіль AAC.

Завдяки передовому голосовому помічнику Haylou GT2S може точно виконати Ваше побажання. Просто натисніть тричі, щоб його активувати. Прогноз погоди, навігація, все може управлятися голосом!

Для Haylou GT2S інженери Liesheng створили мініатюрний корпус, непомітний у Вашому вусі. Легкі навушники вагою 3,7 г створені, щоб бути комфортними і надійно фіксуватися в вусі.

Просто дістаньте навушники з зарядного футляра, інше вони зроблять самі. Все дуже швидко і автоматично. Просто у використанні, швидко в підключенні.

• Кожен навушник працює незалежно
• Bluetooth 5.0
• До 12год автономності
• Легке управління

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Bluetooth, TWS, навушники, Haylou, GT2S, Чорний