Інформація
Пошук

Смартфон Cubot Note 7 2/16GB Blue

Виробник: Cubot
Код товару: 8812

Скорочений опис


По-перше, гарний дизайн, дійсно, смартфон виглядає дуже цікаво: яскраві кольори задній панелі і флагманське розташування камер - великий плюс пристрою. Чи не розчарує і лицьова сторона, тут екран без рамок з красивою кап... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2195.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


По-перше, гарний дизайн, дійсно, смартфон виглядає дуже цікаво: яскраві кольори задній панелі і флагманське розташування камер - великий плюс пристрою. Чи не розчарує і лицьова сторона, тут екран без рамок з красивою каплевидно. вставкою під фронтальну камеру. В Україні ви зможете купити Cubot Note 7 в чорному, зеленому, блакитному і червоному кольорі.

Невеликий 5.5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 960x480рх, скоріше можна віднести до мінусів, адже власник не зможе розраховувати на високу яскравість і деталізацію картинки, при сонячному світлі. Однак, в приміщенні зображення виглядає досить якісно.

Знову до плюсів! Cubot Note 7 працює з сучасною операційною системою Android 10, значить, забезпечить власникові гідний функціонал і корисні віджети. Також тут непогана оптимізація процесора Mediatek MT6580 з 2Гб оперативної пам'яті, так що ви можете купити смартфон, впевненим, що системні навантаження він обробить на відмінно. 16Гб вбудованої пам'яті може не вистачати для зберігання всього необхідного, в такому випадку розробниками передбачений слот для MicroSD, ви можете купити карту пам'яті до 128Гб, щоб не переживати про вмістилище пристрою.

3100мАч - дуже непоганий показник автономності, це гідна ємність батареї за гідною ціною. З таким акумулятором смартфон годі й заряджати протягом півтори доби.

Для Селфі і відео дзвінків ви будете використовувати фронтальну камеру на 5Мп, а якісні знімки навколишнього світу вам забезпечить 13-мегапіксельний основний об'єктив.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Cubot, Note, 7, 2/16GB, Blue