Інформація
Пошук

Відеореєстратор Xiaomi 70MAI Smart Dash Camera 1S Чорний

Виробник: Xiaomi
Код товару: 8928

Скорочений опис


Відеореєстратор 70mai Smart Dash Cam - це багатофункціональний пристрій, який забезпечує комфортні та безпечні умови для водіння. Відеореєстратор уважно стежить за дорогою, попереджаючи про небезпечні ситуації. Потужний ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3115.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Відеореєстратор 70mai Smart Dash Cam - це багатофункціональний пристрій, який забезпечує комфортні та безпечні умови для водіння. Відеореєстратор уважно стежить за дорогою, попереджаючи про небезпечні ситуації. Потужний процесор Mstar дозволяє знімати відео з високою якістю картинки. Світловий кільцевої індикатор сповіщає про режим роботи пристрою: зелений - штатна робота, синій - режим запису, червоний - помилка або збій в роботі.

Високочутливий датчик активує режим автоматичного запису інциденту навіть при найменшому зіткненні, забезпечуючи вас доказовою базою для страхових компаній і поліцейських звітів.

Відеореєстратор 70mai Smart Dash Cam отримав процесор Mstar, який забезпечує стандарт стиснення відеоматерілу h.264. Відеореєстратор гарантує найвищу якість зображення і відмінну деталізацію картинки. Завдяки сферичному об'єктиву камера має кут огляду 130 градусів, це дозволяє фіксувати те, що відбувається на всій проїжджій частині і номери автомобілів на відстані до 70 метрів.

Відеореєстратор 70mai Smart Dash Cam оснащений сенсором Sony IMX307, який має високу чутливість і забезпечує якісний відеоматеріал в сутінках, вночі при світлі ліхтарів, в хмарну погоду. У реєстраторі використовуються скляні сферичні лінзи з семишарових покриттям, яке зменшує відбивну здатність і підвищує якість запису.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Відеореєстратор, Xiaomi, 70MAI, Smart, Dash, Camera, 1S, Чорний