Інформація
Пошук

М'ясорубка Белвар КЭМ-П2У 302-10 1500W Білий

Виробник: Белвар
Код товару: 9040

Скорочений опис


М'ясорубка Белвар КЕМ-П2У 302-10В електром'ясорубці дві змінні рещітки, призначені для рівномірного розподілу перекручених продуктів посудом, а також якісного помелу самого продукту. Для отримання фаршу однорідної суміші... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3403.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


М'ясорубка Белвар КЕМ-П2У 302-10

В електром'ясорубці дві змінні рещітки, призначені для рівномірного розподілу перекручених продуктів посудом, а також якісного помелу самого продукту. Для отримання фаршу однорідної суміші користуйтеся різними насадками. Щоб приготувати дитячі сосиски, спочатку поставте рещітку з великими отворами, для завершення після додавання спецій і приправ скористайтеся насадкою з дрібними отвірами.

Отримати фарш можливо і без функції повернення, але довелося б витратити максимум фізичних, емоційних сил та часу на підготовку м'яса та розбирання приладу. Тому функція реверсу в м'ясорубці Белвар КЕМ-П2У 302-10 позбавляє додаткових труднощів.

Номінальна потужність 220 В, включаєте в мережу та працюєте. Потужність при навантаженні має більше значення – 1500 Вт. Цей показник показує швидкість обертання валу пристрою під час роботи. У комплекті отримуєте насадку для профілювання тіста, насадку - соковижималку, набивку ковбас, насадку - м'ясорубку.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: М'ясорубка, Белвар, КЭМ-П2У, 302-10, 1500W, Білий