Інформація
Пошук

T2 тюнер AT-788 Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 8707

Скорочений опис


Приставка T2 AT-788 Модель виконана в металевому корпусі що робить більш ефективним відведення тепла і довговічність в експлуатації. Тюнер має вбудований блок живлення. На передній панелі є семи сегментний чотирьохрозряд... Читати далі...

Знайшли дешевше?
594.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Приставка T2 AT-788

Модель виконана в металевому корпусі що робить більш ефективним відведення тепла і довговічність в експлуатації. Тюнер має вбудований блок живлення. На передній панелі є семи сегментний чотирьохрозрядний LED дисплей, що відображає номер каналу або поточний час, тут же є вхід USB і 7 кнопок управління тюнером. На тильній панелі знаходиться роз'єм антенного входу і виходу RF in і RF Loop, HDMI вихід, AV-вихід 3RCA, компонентний відео вихід YPbPr і незнімний кабель живлення 220V.

Меню AT-788 російською та українською мовами, є EPG телегід (програма передач) на 3 дні, є батьківський контроль, є можливість запису телепрограм на флешку і відкладений перегляд програми (PVR і TimeShift), підтримує Wi-Fi адаптери на чіпі Mediatek MT7601 . До тюнера можна підключати як пасивну, так і активну ефірну антену, він дає живлення 5V на антенний підсилювач. Підключати можна до будь-якого типу телевізорів. Управління ресивером дуже просте і інтуїтивно зрозуміле.

Ресивер DVB-T2 AT-789, на сьогодні показує всі 32 кращих національних телеканалу:

Інтер, ZOOM, МЕГА, Голдберрі, Україна, Кіноточка, Піксель, Банк ТВ, 1 + 1, СТБ, ХSPORT, Вінтаж ТВ, НТН, ТЕТ, НЛО-ТБ, Ескулап, К-1, К-2, 2 + 2, обласні телекомпанії (4 канали), УТ-1, Новий, Dobro, ICTV, M1, Тоніс, Ентер-фільм, 5 канал, BUSINESS.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: T2, тюнер, AT-788, Чорний