Інформація
Пошук

Мікрофон комп'ютерний Xtrike XMC-01 Чорний

Виробник: XTRIKE
Код товару: 9584

Скорочений опис


Ігровий мікрофон XMC-01 на гнучкій шийці - це зручний настільний мікрофон, який захоплює і транслює вас в кращому вигляді.Дозвольте собі бути почутими - будь то передплатники або товариші по команді. Маленький за розміро... Читати далі...

Знайшли дешевше?
188.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Ігровий мікрофон XMC-01 на гнучкій шийці - це зручний настільний мікрофон, який захоплює і транслює вас в кращому вигляді.

Дозвольте собі бути почутими - будь то передплатники або товариші по команді. Маленький за розміром, але великий за функціональністю і стилю. Записуйте новий контент, направляйте товаришів по команді під час гри або організуйте онлайн-зустріч. Ви можете використовувати XMC-01 для всіх ваших потреб. Нековзне основа забезпечує більшу стійкість. Кнопка відключення звуку легко доступна, якщо ви не хочете, щоб вас не чули якийсь час. XMC-01 має всі функції настільного мікрофона, що робить його дуже зручним у використанні. Його гнучку шийку можна перемістити в будь-яке положення, щоб ви могли комфортно розташуватися для бесіди, де захочете. Більш того, він поставляється з 3.5мм-кабелем довжиною 1,5 м, тому ви можете встановити його в будь-якому кутку столу.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мікрофон, комп'ютерний, Xtrike, XMC-01, Чорний