Інформація
Пошук

Блендер Ergo EHB-5000 Чорний

Виробник: Ergo
Код товару: 9965

Скорочений опис


ERGO EHB 5000 подарує господині справжню радість від кожної хвилини перебування на кухні, адже з цим універсальним і практичним інструментом приготування будь-яких страв стає швидше, зручніше і набагато приємніше.Занурюв... Читати далі...

Знайшли дешевше?
751.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


ERGO EHB 5000 подарує господині справжню радість від кожної хвилини перебування на кухні, адже з цим універсальним і практичним інструментом приготування будь-яких страв стає швидше, зручніше і набагато приємніше.

Занурювана конструкція блендера ERGO EHB 5000 робить його універсальним кухонним приладом, який має практично необмежене коло застосування. Металева насадка дозволяє занурювати блендер навіть в киплячу середу для приготування, наприклад, крем-супів. Віночок для збивання допоможе приготувати ніжний омлет і дуже м'який бісквіт. Чаша з кришкою і спеціальним ножем допоможе швидко подрібнити практично будь-які м'які і навіть тверді продукти.

Класична розбірна конструкція разом з оптимально підібраними обсягами чаші подрібнювача 500 мл і чаші блендера 600 мл роблять дану модель одночасно компактної і багатофункціональною.

Потужність 500 Вт дозволяє працювати з широким спектром продуктів і одночасно не витрачати зайву електроенергію. Широкий діапазон регулювання швидкості дає можливість готувати найрізноманітніші страви, встановлюючи обертання електромотора в один з п'яти режимів. Турборежим допомагає економити час, включаючи блендер на максимальну швидкість і потужність, в той час як ергономічна ручка, виконана з софт-тач пластику, забезпечить максимально приємні тактильні відчуття.

Відмінне свідчення високої якості блендера ERGO EHB 5000 - дворічна гарантія, тому немає ніяких сумнівів, що цей універсальний кухонний помічник прослужить довго і надійно.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Блендер, Ergo, EHB-5000, Чорний