Інформація
Пошук

Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 4/64 GB Lake green

Виробник: Xiaomi
Код товару: 10185

Скорочений опис


На великому Безрамковому 6.43-дюймовому FHD + AMOLED-дисплеї зображення виглядає реалістичним і живим. Непомітний отвір під фронтальну камеру і практично повна відсутність рамок забезпечують ще більше місця для відпочинк... Читати далі...

Знайшли дешевше?
5776.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


На великому Безрамковому 6.43-дюймовому FHD + AMOLED-дисплеї зображення виглядає реалістичним і живим. Непомітний отвір під фронтальну камеру і практично повна відсутність рамок забезпечують ще більше місця для відпочинку та спілкування. Покращена передача кольору і чітка деталізація підсилюють ефект занурення в контент.
Вбудовані датчики освітленості аналізують навколишнє освітлення і автоматично регулюють яскравість дисплея. Спеціальний режим читання 3.0 дозволяє читати з екрану з таким же комфортом, як і з паперових носіїв. Сертифікація SGS гарантує безпечний для зору рівень синього світла.
Батарея ємністю 5000 мАг дозволить користуватися смартфоном в звичайному режимі багато годин поспіль без підзарядки. Швидка зарядка потужністю 33 Вт дасть можливість швидко зарядити батарею прямо перед виходом з дому. Всього 25-30 хвилин - і батарея заряджена на 50%.
Сучасний 8-ядерний процесор Snapdragon 678 з частотою до 2.2 ГГц забезпечує відмінну швидкодію системи і стабільну роботу Redmi Note 10 в режимі мультизадачности. Смартфон відтворює потокове відео у високій роздільній здатності, підтримує будь-які сучасні ігри, дозволяє спілкуватися онлайн, редагувати фото, і вести стрімінговие репортажі.
Подвійні динаміки, що працюють в широкому звуковому діапазоні, переносять вас в самий епіцентр подій. Потужне чисте звучання підсилює ефект присутності і дозволяє насолоджуватися улюбленими хітами в чудовій якості.
Робіть чіткі і яскраві фотографії в чудовій якості з допомогою інноваційної системи з 4-х камер. Основна камера 48 Мп знімає чіткі і деталізовані фото в будь-який час доби. Надширококутний камера 8 Мп вміщує в кадр ще більше деталей і вражень. Сенсор глибини 2 Мп допомагає сфокусуватися на головному. Камера для макрозйомки 2 Мп дозволить розглянути красу навіть в дрібницях.
Портретний режим на ІІ дозволяє отримувати дивовижні портрети, зроблені основний або селф-камерою.
Знімайте покадрові відеоролики з високою чіткістю і деталізацією, щоб переглянути довге подія за одну хвилину.
Оцініть витончені лінії і сучасний дизайн, який привертає увагу з першого погляду. Зручна ергономіка, закруглені грані і продумане розташування елементів управління забезпечують легку навігацію екраном.
Щоб розблокувати Redmi Note 10, просто доторкніться до сканера Arc, вбудованому в корпус збоку. Удосконалена технологія розпізнавання спрацює за частки секунди і надасть вам доступ до пристрою.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Xiaomi, Redmi, Note, 10, 4/64, GB, Lake, green

Щойно переглянули