Інформація
Пошук

Смартфон Nokia 2.4 2/32GB Charcoal

Виробник: Nokia
Код товару: 10244

Скорочений опис


Єдиний гаджет, який вам необхіднийВражаючі ЕКРАН І ПОТУЖНИЙ акумулятор.Ще більше можливостейДивіться фільми, вчіться і творіть на Безрамковий екрані 6,5 "HD + з вирізом для селф-камери.Заряду батареї вистачить надовгоNok... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2890.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Єдиний гаджет, який вам необхідний
Вражаючі ЕКРАН І ПОТУЖНИЙ акумулятор.

Ще більше можливостей
Дивіться фільми, вчіться і творіть на Безрамковий екрані 6,5 "HD + з вирізом для селф-камери.

Заряду батареї вистачить надовго
Nokia 2.4 працює на одному заряді батареї до двох днів. Акумулятор 4500 мА / год і функція адаптивної батареї під керуванням технологій ІІ, що відповідає за пріоритезацію часто використовуваних додатків, допомагають користуватися смартфоном без обмежень.

Різні ефекти для ваших фото
Експериментуйте з різними ефектами розмиття фону, щоб отримати яскраві фотографії в режимі «Портрет». Редактор режиму «Портрет» дозволяє змінювати ефекти розмиття фону і точку фокусування в будь-який момент - навіть на готових фотографіях.

Моментальний доступ
Датчик відбитків пальців і технології розпізнавання особи відповідають за надійний захист смартфона - ваші дані доступні тільки вам.

Традиційне фінська якість
Смартфон виконаний у скандинавському дизайні і має неслизьке 3D-покриття корпусу з тисненням. Надійний і міцний смартфон з металевою рамою і корпусом з полікарбонату.

Чи не втратить актуальності з часом
Чистий, безпечний, оновлюваний ОС Android без надбудов інтерфейсу і зайвих додатків. Вам будуть доступні новітні функції Android ™: ви будете щомісяця отримувати оновлення для системи безпеки протягом 3-х років і 2 роки - оновлення для операційної системи.

Друг і помічник
Встигати завжди і всюди допоможе виділена кнопка Google Асистента -ставьте помічникові завдання за допомогою голосових команд. Керувати за справами, плануйте свій час і будуйте маршрути одним натисканням кнопки.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Nokia, 2.4, 2/32GB, Charcoal