Інформація
Пошук

М'ясорубка Белвар КЭМ-П2У 302-08 1500W Білий

Виробник: Белвар
Код товару: 10248

Скорочений опис


Електрична м'ясорубка Белвар КЕМ-П2У 302-08Підключається і працює від мережі 220 В. У період збільшення навантаження, під час переробки продуктів, досягає пікової потужності - 1500 Вт. Що в свою чергу збільшує швидкість ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2089.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Електрична м'ясорубка Белвар КЕМ-П2У 302-08

Підключається і працює від мережі 220 В. У період збільшення навантаження, під час переробки продуктів, досягає пікової потужності - 1500 Вт. Що в свою чергу збільшує швидкість і якість переробки твердих продуктів.

Насадка - м'ясорубка в електричних м'ясорубках Белвар КЕМ-П2У 302-08 підходить для приготування фаршу з домашньої птиці, сирого або вареного м'яса, риби і овочів. Готуйте м'ясо по типу «бефстроганов», домашню ковбасу, печінкові котлети.

Для любителів здорового способу життя такий прилад стає універсальним. Придбавши цю модель м'ясорубки, в комплекті отримуєте насадку для віджиму соку з ягід, фруктів і овочів. Сік виходить з усіма корисними мікроелементами і вітамінами, оскільки віджимається разом з м'якоттю.

При виконанні робіт, жили можуть заплутувати шнек і заважати роботі. Але, оскільки в моделі вбудований реверс, механізм працює плавно, без холостих обертів. Зворотні руху допомагають легко помити і почистити пристрій переробки. Функція реверсу впливає на довговічність приладу і ріжучих інструментів.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: М'ясорубка, Белвар, КЭМ-П2У, 302-08, 1500W, Білий