Інформація
Пошук

Фен для волосся Grunhelm GHD-519 Чорний+Фіолет

Виробник: Grunhelm
Код товару: 10259

Скорочений опис


Фен для волосся Grunhelm GHD-519 Модель відрізняється не тільки доступною ціною, але і дуже компактним корпусом. В цілому пристрій позиціонується як дорожня модель. Але це абсолютно не означає, що його не можна використо... Читати далі...

Знайшли дешевше?
385.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Фен для волосся Grunhelm GHD-519

Модель відрізняється не тільки доступною ціною, але і дуже компактним корпусом. В цілому пристрій позиціонується як дорожня модель. Але це абсолютно не означає, що його не можна використовувати на постійній основі вдома. Маленький розмір припаде до душі тим, у кого обмежена простір для зберігання техніки. Конструкція не складна, але при цьому навіть в поїздках фен займе в багажі мінімум місця.

Фен Grunhelm GHD-519 має потужністю 1200 Вт. Незважаючи на досить скромні показники, за фактом такого рівня досить для більшості моделей застосування. По крайній мірі, з сушінням волосся дана модель впорається без будь-яких труднощів.

Для зручності використання фен Grunhelm GHD-519 має перемикач температури і оборотів вентилятора. Тому ви можете або прискорити сушку волосся за рахунок більш гарячого повітря, або використовувати щадний режим роботи.

З першого погляду маленький акуратний корпус фена Grunhelm GHD-519 здається іграшковим. Такий же ошатний, акуратний і яскравий. Колірна гамма вибрана дуже вдало. Вона універсальна і підійде дорослим і дітям, незалежно від статі і віку. При цьому поверхня не мазка, хоч і глянсова. Досить іноді протирати фен серветкою, щоб бездоганний зовнішній вигляд зберігався на довгий час.

Для більш універсального використання фен Grunhelm GHD-519 має в комплекті концентраторну насадку. Вона дозволяє зібрати більш вузький і спрямований потік повітря для ефективної сушки або укладання.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Фен, волосся, Grunhelm, GHD-519, Чорний+Фіолет

Щойно переглянули