Інформація
Пошук

Плойка для волосся Vitek VT-2538 Чорний

Виробник: Vitek
Код товару: 10316

Скорочений опис


Плойка Vitek VT-2538 чудовий вибір для тих, хто хоче бути завжди на висоті. За допомогою цього нехитрого апарату можна робити оригінальні укладання і дивувати своїх друзів стильними зачісками. Зручне механічне управ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
592.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Плойка Vitek VT-2538 чудовий вибір для тих, хто хоче бути завжди на висоті. За допомогою цього нехитрого апарату можна робити оригінальні укладання і дивувати своїх друзів стильними зачісками. Зручне механічне управління зробить експлуатацію максимально комфортною, а доступна ціна заощадить ваші гроші. Тепер ваш зовнішній вигляд буде просто бездоганним.

Переваги плойки Vitek VT-2538
Завдяки хорошій потужності, плойка досягає температури 200 градусів практично моментально. Така температура є оптимальною практично для будь-якого волосся. Під час роботи можете не сумніватися, ваші волосся не пересушатся і не ушкодяться. Більш того вони стануть ще гарніше. Справа в тому, що сучасна технологія Tourmaline Ceramic знімає статичну електрику і запечатує дрібні лусочки на волоссі.

Оснащення
Плойка Vitek VT-2538 має керамічні пластини, які плавно ковзають по волоссю. Перевага кераміки в тому, що вона вмить нагрівається, а температура рівномірно розподіляється по всій площі волосся. Крім того плойка оснащена спеціальним захистом від перегріву, яка не дасть апарату вийти з ладу і значно збільшить його термін служби.

Зовнішні особливості
Зовнішній вигляд плойки представлений сучасним дизайном. Лаконічне забарвлення, елегантна форма і зручна рукоятка дозволять насолоджуватися процесом укладання волосся. Крім цього плойка відрізняється компактними розмірами, завдяки яким її легко можна транспортувати, поклавши в невелику сумку. Петелька для підвішування забезпечить зручне зберігання, а шнур довжиною 1,2 м подарує повну свободу дій.

Основні характеристики:
Тип Побутовий
Вид Стайлер
Управління Механічне
Потужність 25 Вт
Кількість температурних режимів 1
Мінімальна температура нагріву 200 ° C
Розмір пластин (ДхШ) 66 х 25 мм
Покриття нагрівального елементу Кераміка + турмалін
Індикація нагріву LED
Насадки Для гофре
Функції Швидкий нагрів
Особливості конструкції Поворот шнура на 360 °
Довжина шнура 1.8 м
Матеріал корпусу Пластик
Колір чорний
Додатково Технологія PTC Heating
Безпечний гумовий шнур
Країна виробник Китай

Комплектація:
Стайлер
Інструкція
Гарантійний талон

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Плойка, волосся, Vitek, VT-2538, Чорний