Інформація
Пошук

Акустика Xiaomi Redmi TV Soundbar Чорний

Виробник: Xiaomi
Код товару: 10647

Скорочений опис


Акустика Xiaomi Redmi TV SoundbarПотужний і чистий звук, як в кінотеатріRedmi TV Soundbar забезпечує чудовий стереозвук, який дозволить отримати справжнє задоволення від перегляду улюблених фільмів і передач. Глибокий об... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3907.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Акустика Xiaomi Redmi TV Soundbar

Потужний і чистий звук, як в кінотеатрі
Redmi TV Soundbar забезпечує чудовий стереозвук, який дозволить отримати справжнє задоволення від перегляду улюблених фільмів і передач. Глибокий об'ємний звук оточує вас з усіх боків і дозволяє повністю зануритися в контент. Саундбар легко підключається до різних моделей телевізорів. Завдяки можливості настінного кріплення і лаконічному дизайну він повноцінно інтегрується в інтер'єр кімнати.

Лаконічний і практичний дизайн
Корпус Redmi TV Soundbar має правильну геометричну форму. Тонкий прямокутний пристрій легко розмістити на стіні або на тумбочці поруч з телевізором. Корпус саундбара виготовлений з якісного пластика класичного чорного кольору, завдяки чому він гарантовано впишеться в кольорову гаму кімнати.

Ідеальний звук
У створенні Redmi TV Soundbar брала участь команда професійних звукорежисерів, такий підхід забезпечив неймовірно яскраве і комфортне звучання будь-якого сценарію, будь то романтична мелодрама або напружений блокбастер. Пристрій відтворює чудовий звук потужністю до 30 Вт з ідеальним балансом частот, кришталево чистими і глибокими середнім і високим діапазонами і потужними басами.

Бездротове підключення по Bluetooth
Redmi TV Soundbar оснащений модулем Bluetooth 5.0, за допомогою якого ви зможете вивести на саундбар звук зі смартфона, планшета, ноутбука або ПК. Встановіть з'єднання і отримуйте абсолютно нові враження від гри або перегляду відео. Радіус дії бездротового з'єднання збільшений до 10 метрів.

Підключення за допомогою кабелю
надає можливість проводового підключення за допомогою кабелю. Ви зможете скористатися портом Aux (3.5 мм) для підключення мобільних гаджетів, а також цифровим інтерфейсом SPDIF, щоб підключити будь-яку модель телевізора.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Акустика, Xiaomi, Redmi, TV, Soundbar, Чорний