Інформація
Пошук

Колонки автомобільні JB A440 6"*9" Чорний

Виробник: Combibox
Код товару: 8520

Скорочений опис


Колонки автомобільні JB A440Це 3-смугова коаксіальна акустична система, з сучасним дизайном, хорошим збалансованим звучанням, поліпшеними низькочастотними характеристиками і насиченим потужним звучанням. Конструкція доси... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1228.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Колонки автомобільні JB A440

Це 3-смугова коаксіальна акустична система, з сучасним дизайном, хорошим збалансованим звучанням, поліпшеними низькочастотними характеристиками і насиченим потужним звучанням. Конструкція досить проста в установці і ставитися в штатні місця автомобіля, при цьому необхідно звернути увагу на монтажні розміри, що б не виникло проблем зі склопідйомниками і обшивкою дверей.
Кошик сталева штампована, має овальну форму з типорозміром 6 х 9 дюймів, це 150 x 230 мм. Дифузор динаміків виготовлений з поліпропілену чорного кольору - це легкий і жорсткий матеріал з хорошим внутрішнім загасанням, який передає звук без спотворень. Дана модель видає широкий частотний діапазон, від 50 Гц до 21000 Гц. Довготривала номінальна потужність RMS динаміка - 75 Вт, а максимальна заявлена ??потужність - 440 Вт. Рівень чутливості 92 дБ / Вт. Магнітна система представлена ??магнітом і звуковою котушкою з номінальним електричним опіром 4 Ом, це необхідно враховувати при узгодженні підсилювача і навантаження динаміка.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Колонки, автомобільні, JB, A440, 6"*9", Чорний