Інформація
Пошук

Портативна колонка Hopestar H43 Чорний

Виробник: Hopestar
Код товару: 9902

Скорочений опис


Портативна колонка Hopestar H43Модель відмінно підходить для тих, кому важлива якість звуку. Її динаміки здатні відтворювати музику в будь-якому діапазоні, при цьому зберігаючи чисте і глибоке звучання басів і не до... Читати далі...

Знайшли дешевше?
864.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Портативна колонка Hopestar H43

Модель відмінно підходить для тих, кому важлива якість звуку. Її динаміки здатні відтворювати музику в будь-якому діапазоні, при цьому зберігаючи чисте і глибоке звучання басів і не допускаючи високих пронизливих нот.

Колонка може з'єднуватися з пристроєм за допомогою дроту-AUX. Вона працює по Bluetooth на дистанції до 10 метрів і підтримує всі відомі музичні формати: MP3, WMA і інші. Володіє функцією Power Bank, завдяки якій можна заряджати мобільний пристрій від переносної колонки Hopestar H43 в будь-якому місці. Також в неї вбудований FM-приймач, що дозволяє в будь-який час підключитися до трансляції радіостанцій.

Портативна акустична стерео колонка Hopestar H43 - це оригінальна брендова Bluetooth колонка з стильним сучасним дизайном, в запалі-вологозахищеного корпусу і з чудовим насиченим звуком. У колонці розмістилося 2 динаміка по 5 Вт, які видають відмінний звук для досить компактних розмірів колонки. З боків колонки розташовані рухливі низькочастотні мембрани з лого HOPESTAR, виглядають ефектно і вражаюче, візуально підкреслюючи глибину звучання басів. Звучить Hopestar H43 голосно і чисто, всі частоти збалансовані, немає замикання баса або середини, пронизливих високих нот, музика всіх стилів звучить максимально натурально.

Виробник: Hopestar

Інтерфейси: 3.5 мм (Mini-Jack), USB, microSD-рідером, Bluetooth, microUSB

Матеріал корпусу: Пластик

Тип: Портативні

Живлення: від Акумулятора, від Мережі

Тип акустичної системи: Активна

Діапазон частот: 70-20000 Гц

Кількість одночасних Bluetooth-з'єднань: Одне підключення

Захист: Вологозахист

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Портативна, колонка, Hopestar, H43, Чорний

Щойно переглянули