Інформація
Пошук

Портативна колонка Hopestar H26 mini Синій

Виробник: Hopestar
Код товару: 9896

Скорочений опис


Портативна Bluetooth колонка HOPESTAR H26 mini (Синя). Портативна акустична стерео колонка Hopestar H26 mini - це оригінальна Bluetooth колонка з стильним сучасним регбі дизайном, в запалі-вологозахищеного корпусі і з чу... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1605.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Портативна Bluetooth колонка HOPESTAR H26 mini (Синя).

Портативна акустична стерео колонка Hopestar H26 mini - це оригінальна Bluetooth колонка з стильним сучасним регбі дизайном, в запалі-вологозахищеного корпусі і з чудовим насиченим звуком.
У колонці розмістилося 2 динаміка розміром 52 мм по 5 Вт, які видають відмінний звук для досить компактних розмірів колонки. Крім того, колонка H26 mini оснащена двома різноспрямованими низькочастотними дифузорами, що додають звучанню більше глибини і обсягу.

Звучить Hopestar H26 mini голосно і чисто, все частоти збалансовані, немає замикання баса або середини, пронизливих високих нот, музика всіх стилів звучить максимально натурально. Hopestar H26 має витягнуто овальну форму, зверху розташовані кнопки управління акустикою, роз'єми розташовані на задній стороні колонки і надійно закриті гумовою заглушкою.

У Hopestar H26 mini USB роз'єм використовується для відтворення з флешок, micro USB - для зарядки колонки і як вхід для FM антени, антеною служить комплектний кабель USB-micro USB.
Колонка має відмінний захист від вологи, не боїться дощу, тому відмінно підходить для використання під відкритим небом. Прекрасний варіант для подарунка!

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Портативна, колонка, Hopestar, H26, mini, Синій

Щойно переглянули