Інформація
Пошук

Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128 GB Blue

Виробник: Xiaomi
Код товару: 10808

Скорочений опис


Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128 GB BlueОцініть суперможливості Redmi Note 10 5G. Потужний 7нм процесор MediaTek Dimensity 700 забезпечує бездоганну роботу і неймовірне швидкодію. Стандарт 5G для двох sim-карт виво... Читати далі...

Знайшли дешевше?
6595.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128 GB Blue

Оцініть суперможливості Redmi Note 10 5G. Потужний 7нм процесор MediaTek Dimensity 700 забезпечує бездоганну роботу і неймовірне швидкодію. Стандарт 5G для двох sim-карт виводить якість зв'язку на абсолютно новий рівень. Великий FHD + дисплей з частотою до 90 Гц і датчиком освітленості створює комфортні умови для перегляду. Батарея 5000 мАч гарантує багато годин автономної роботи.
Стандарт 5G допоможе вам зрозуміти різницю між швидко і супершвидко. З 5G на завантаження фільму у високій якості піде всього пару хвилин, і ви зможете насолоджуватися плавною грою і чітким відеозв'язком без спотворень і затримок.


Потужний процесор MediaTek
Оцініть чудовий користувальницький інтерфейс і стабільну безперебійну роботу Redmi Note 10 5G. 7нм процесор MediaTek Dimensity 700 дає можливість легко користуватися будь-якими ресурсоємними додатками, грати в сучасні ігри, працювати з документами і редагувати фото.
6,5-дюймовий дисплей з частотою до 90 Гц відтворює живу і яскраву картинку в FHD + якості. Змінна частота (90/60/50/30 Гц) дає можливість краще адаптуватися до контенту і більш ефективно використовувати ресурс батареї.

Датчики освітленості
Датчики освітленості з високою точністю аналізують навколишнє освітлення і автоматично змінюють яскравість екрану, створюючи максимально комфортні умови для сприйняття.

Режим читання 3.0
Спеціальний режим читання 3.0 захищає ваші очі від перенапруги і дозволяє читати з екрану в будь-який час доби з таким же комфортом, як ніби мова йде про паперовому носії.
Потужна батарея на 5000 мАч забезпечує до 22 годин роботи в режимі перегляду відео і до 16 годин гри. Фірмова технологія оптимізації енергоспоживання гарантує, що вам не доведеться шукати можливість поповнити заряд в середині дня. Швидка зарядка 18 Вт дозволяє підзарядитися прямо перед виходом з дому.

Чіткі і яскраві фото
З вдосконаленою камерою 48 Мп, макрокамерой і датчиком глибини можна сміливо розраховувати на ідеальний результат будь-фотосесії. Створюйте чудові портрети з розмитим фоном, панорамні і групові знімки, фотографуйте вночі і з близької відстані - адже в будь-якому випадку вам гарантований успіх.


Redmi Note 10 5G захоплює вашу увагу тонким преміальним дизайном. Його задня 3D панель має гладку поверхню, яка м'яко переливається градієнтними відтінками. Лаконічна форма і плавні лінії забезпечують зручне захоплення і максимальний комфорт при використанні.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Xiaomi, Redmi, Note, 10, 5G, 4/128, GB, Blue

Щойно переглянули