Інформація
Пошук

Смартфон Nokia 5.4 4/64GB Polar Night

Виробник: Nokia
Код товару: 12467

Скорочений опис


Смартфон Nokia 5.4Мистецтво в кожному кадрi з Nokia 5.4. Квадрокамера на 48 мегапікселів з удосконаленою функцією запису відео та кінематографічними ефектами – знімайте світ навколо себе у приголомшливих деталях. З акуму... Читати далі...

Знайшли дешевше?
4356.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Смартфон Nokia 5.4

Мистецтво в кожному кадрi з Nokia 5.4. Квадрокамера на 48 мегапікселів з удосконаленою функцією запису відео та кінематографічними ефектами – знімайте світ навколо себе у приголомшливих деталях. З акумулятором, що працює до 2 днів без підзарядки та надійним і швидким процесором Qualcomm® Snapdragon™ 662 ви зможете довше займайтеся улюбленими справами. Смарфон сумісний з Android 11 та майбутніми версіями.
Виберіть пристрій, створений для ваших потреб. Мобільна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662 використовує найновіші можливості штучного інтелекту, завдяки чому ви можете залишатися продуктивними у будь-якій справі.
Отримайте більше простору для перегляду відео, ігор та користування інтернетом на великому екрані 6.39” HD+ з отвором-цяткою для фронтальної камери. Насолоджуйтеся надійністю та красою телефона завдяки привабливому скандинавському дизайну та міцному корпусу в насичених кольорах.
Будьте готові до будь-яких викликів. Безпечність і актуальність: користуйтеся найновішими функціями Android™ з 3 роками щомісячних оновлень системи безпеки і 2 роками оновлень ПЗ. Крім того, завдяки сумісності з Android 11 та новішими версіями ваш телефон буде постійно ставати кращим.

Основні характеристики:
Екран: 6.39", IPS, 1560x720
Процесор: Qualcomm Snapdragon 662 Octa Core
Основна камера: 48 Мп + 5 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера: 16 Мп
Оперативна пам'ять 4 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ + microSD до 512 ГБ
Зв'язок / 3G / LTE / GPS / підтримка 2 SIM-карток (Nano-SIM)
Операційна система Android 10
Акумулятор 4000 мА·год

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Смартфон, Nokia, 5.4, 4/64GB, Polar, Night