Інформація
Пошук

Автомобільний компресор 70mai Air Compressor Lite`S Чорний

Виробник: Xiaomi
Код товару: 12958

Скорочений опис


Автомобільний компресор 70mai Air Compressor Lite`S Компресор має потужний двигун. З автокомпресором 70mai Midrive TP04 ви зможете в будь-який час швидко підкачати шини автомобіля, без дискомфорту. Для цього він має 120 ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2995.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Автомобільний компресор 70mai Air Compressor Lite`S

Компресор має потужний двигун. З автокомпресором 70mai Midrive TP04 ви зможете в будь-який час швидко підкачати шини автомобіля, без дискомфорту. Для цього він має 120 Вт потужності та здатний забезпечити тиск 3,4 атмосфери.

Більш того, удосконалений двигун Air Compressor Eco з цільнометалевими циліндрами та шестернями накачує шину зі швидкістю 14 л/хв, тому колесо буде готове до експлуатації вже за лічені хвилини.

За компактністю автокомпресор нічим не поступається звичайному смартфону, тому його зручно зберігати та транспортувати, поклавши до кишені, рюкзака або ящика. Спіральна поліуретанова трубка розташована всередині корпусу, що позитивно впливає на зовнішній вигляд моделі. При цьому мережевий кабіль довжиною 3,3 метра подбає, щоб ви змогли зручно підкачати всі 4 колеса.

Комфортна експлуатація 70mai Midrive TP04 має всього один перемикач, за допомогою якого ви можете почати, так і зупинити накачування автомобільних шин, велосипедних коліс, спортивних м'ячів і навіть надувних матраців. На корпусі моделі розташований лінійний манометр, що дозволяє зчитувати тиск у барах та фунтах на квадратний дюйм.

На окрему увагу заслуговує вбудований ліхтарик, він дасть можливість безпечно підкачувати шини навіть уночі.

В основі автокомпресора лежать мідні дроти, яким не страшна висока температура, вібрація та інші неприємності.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомобільний, компресор, 70mai, Air, Compressor, Lite`S, Чорний