Інформація
Пошук

Тример Soocas Xiaomi N1 Білий

Виробник: Xiaomi
Код товару: 13266

Скорочений опис


Тример Xiaomi Soocas N1Тример Soocas N1 допоможе вам завжди мати охайний вигляд. Він швидко видаляє небажані волоски в носі і вухах, а також надає бровам доглянуту форму. Компактні габарити та зручна форма приладу д... Читати далі...

Знайшли дешевше?
310.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Тример Xiaomi Soocas N1

Тример Soocas N1 допоможе вам завжди мати охайний вигляд. Він швидко видаляє небажані волоски в носі і вухах, а також надає бровам доглянуту форму. Компактні габарити та зручна форма приладу дозволяють йому легко проникнути в носову порожнину і уникнути можливих травм.

Також він має гострі леза з якісної нержавіючої сталі. Леза пройшли спеціальну обробку і заточені таким чином, щоб вже з першого разу прибрати всю непотрібну рослинність. Особлива форма ріжучих елементів допомагає піднімати волоски і точно безболісно зрізати їх за один прохід.

Корпус виготовлений із міцного ABS пластику, має герметичну конструкцію та захищений від води за стандартом IPX5, який допускає короткочасний контакт із водою.

Тример укомплектований потужним високопродуктивним мотором, який гарантує чудовий результат кожної процедури догляду. Для увімкнення приладу достатньо натиснути зручну кнопку на корпусі. Компактні габарити і вага всього 76 г дозволяють легко помістити його багаж, якщо ви вирушаєте в подорож.

Характеристики:

Тип: Побутовий
Призначення: Для брів, Для носа та вух
Потужність: 2 Вт
Матеріал лез: Нержавіюча сталь
Харчування: Батарейки
Спосіб очищення: Під водою, Сухий
Кількість насадок: 1
Особливості: Водонепроникність
Тип установки довжини: Знімні насадки
Знімний ніж: Ні

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Тример, Soocas, Xiaomi, N1, Білий