Інформація
Пошук

Електрична плита дискова Grunhelm GHP-5842S Сірий

Виробник: Grunhelm
Код товару: 13568

Скорочений опис


Настільна плита Grunhelm GHP-5842S (Склокераміка)Модель є універсальним базовим варіантом електричного пристрою, який застосовують у побутових цілях для створення страв повсякденного меню. Вона має скромні габарити та не... Читати далі...

Знайшли дешевше?
692.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Настільна плита Grunhelm GHP-5842S (Склокераміка)

Модель є універсальним базовим варіантом електричного пристрою, який застосовують у побутових цілях для створення страв повсякденного меню. Вона має скромні габарити та нейтральний дизайн, у якому сталева поверхня дозволить плиті легко вписатись у будь-які інтер'єрні рішення. Сірий колір хороший у питаннях маскування забруднень, тому очищення від них буде максимально простим.

Над варильною зоною встановлено ТЕН плоского формату. Він розігрівається під час підключення до електрики. Дані нагрівальні елементи міцні за своєю структурою та мають хороший ресурс продукування жару, за рахунок чого ви можете поставити каструлю з їжею прямо на нього – зона передасть температуру посуду та почнеться приготування.

Ця варильна поверхня складається з єдиної конфорки плоского формату. Варильна зона має оптимальну потужність 1.2 кВт. Такої температури цілком вистачить для приготування супу, кави, варіння каш.

Варильній зоні відповідає розташована на фронтальній частині ручка управління. Такі елементи управління мають простий та зрозумілий механізм, при якому активація відбувається при повороті регулятора.

Біля важеля управління варильною зоною на передній частині розташований світловий індикатор. Він загоряється червоним, коли пристрій підключено до мережі та продукує жар. Такий попереджувальний механізм дозволить бачити, що панель гаряча, а це допоможе попередити можливі травми оточуючих, які розуміють, що конфорка в даний момент небезпечна.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Електрична, плита, дискова, Grunhelm, GHP-5842S, Сірий