Інформація
Пошук

Аудіо перехідник Denmen DU01 Type-C to 3.5 Jack Білий

Виробник: Denmen
Код товару: 13538

Скорочений опис


Перехідник Denmen DU01 Digital Type-C на 3.5 Audio converter WhiteБільшість нових пристроїв мають роз'єм Type-C. З поверхні сучасних аксесуарів прибирають все зайве. Роз'єм mini-jack 3.5 mm часто входить до їх числа. Для... Читати далі...

Знайшли дешевше?
308.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Перехідник Denmen DU01 Digital Type-C на 3.5 Audio converter White
Більшість нових пристроїв мають роз'єм Type-C. З поверхні сучасних аксесуарів прибирають все зайве. Роз'єм mini-jack 3.5 mm часто входить до їх числа. Для тих, хто не хоче відмовлятися від старих навушників, компанія Denmen створила спеціальний адаптер із Type-C на 3.5 mm

Особливості перехідника Denmen DU01:

Адаптер з USB-C-наконечником до 3,5 мм роз'єму для навушників дозволяє підключати навушники до смартфону, який не має входу AUX.
Неперевершена якість звуку – він підтримує 16-бітний (192 кГц) та розширений 24-бітний (96 кГц) формати, так що ви можете слухати свої улюблені пісні у високій якості з найдрібнішими деталями.
Завдяки позолоченим наконечникам шарудіння або перешкоди не з'являються. Виготовлений з алюмінієвого сплаву, забезпечує стійкість до окиснення та корозії.
Малий розмір і вага дозволяють легко запакувати і взяти його з собою куди завгодно. Plug & Play - Вам не потрібно чекати нічого після підключення. Ви можете відразу ж почати використовувати адаптер.
Сумісний практично з усіма смартфонами з роз'ємами типу C, які не мають роз'єму Mini Jack.

Характеристики:
Матеріал: ПВХ.
Розмір: 115 * 11 * 7мм.
Вага: 3г.
Дротове управління: підтримка.
Мікрофон: підтримка.
Аудіо конектор: 3.5мм.
Підтримка для більшості моделей телефонів, таких як Huawei, Xiaomi, OnePlus та інших брендів, підтримка для Samsung деяких моделей, немає підтримки для iPad з інтерфейсом Type-C.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Аудіо, перехідник, Denmen, DU01, Type-C, to, 3.5, Jack, Білий