Інформація
Пошук

Телевізор Grunhelm GT9HDFL32-GA2 Чорний

Виробник: Grunhelm
Код товару: 13560

Скорочений опис


Телевізор Grunhelm GT9HDFL32-GA2Дана модель це оновлена ??версія моделі GT9HDFL32, особливість якої є металеві рамки, що роблять її ще більш вишуканою. Ваші улюблені програми стануть реальністю завдяки високоякісній коль... Читати далі...

Знайшли дешевше?
5921.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Телевізор Grunhelm GT9HDFL32-GA2

Дана модель це оновлена ??версія моделі GT9HDFL32, особливість якої є металеві рамки, що роблять її ще більш вишуканою. Ваші улюблені програми стануть реальністю завдяки високоякісній кольоровій LED-матриці, а також широкому куту огляду (170°). Перегляд фільмів приноситиме задоволення в рази більше. ТБ-ресивер DVB-T2 подарує вам цілих 32 канали. Два динаміки з потужністю по 8 Вт доповнять чудову візуальну складову не менш видатним звуковим ефектом. Телевізор має всі необхідні роз'єми для підключення навушників, зовнішніх накопичувачів, а також всілякі кабелі, включаючи навушники та USB.

Смарт телевізор фірми Grunhelm GT9HDFL32 з роздільною здатністю 1366x768 HD, має широкий кут огляду та стильний дизайн. Завдяки вбудованій підтримці T2 фомата, встановивши звичайну вуличну або кімнатну антену, можна дивитися більше 32 каналів у цифровій якості.

Модель працює на новій платформі Android 9.0, що збільшує швидкість роботи у додатках. До того ж для комфортної роботи в інтернеті, в комплект входить смарт-пульт.

Аудіосистема на два динаміки по 8 Вт створює об'ємне звучання і повне занурення в перегляд.

Передбачено кріплення на стіну VESA формату 20х20 див.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Телевізор, Grunhelm, GT9HDFL32-GA2, Чорний