Інформація
Пошук

Портативна колонка JBL JR POP Червоний

Виробник: JBL
Код товару: 13718

Скорочений опис


Портативна акустика JBL JR POPВлаштуйте справжнє свято для свого маленького меломана - подаруйте йому яскраву, голосну, зручну JBL JR POP. Колонка швидко під'єднується через Bluetooth до смартфона або планшета та встанов... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2091.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Портативна акустика JBL JR POP

Влаштуйте справжнє свято для свого маленького меломана - подаруйте йому яскраву, голосну, зручну JBL JR POP. Колонка швидко під'єднується через Bluetooth до смартфона або планшета та встановлює надійне з'єднання з джерелом звуку. Ви та ваша дитина будете насолоджуватися чистим і потужним звучанням без збоїв і спотворень.

Вбудований акумулятор ємністю 600 мАгод забезпечує до 5 годин відтворення музики на одному заряді. Оцініть чітке звучання кожної ноти, гармонійне поєднання високих і середніх частот, потужні низькі звуки. Нехай у житті вашого малюка завжди буде ваша любов і хороша музика.

Вирушаючи на веселу прогулянку під дощем, на пляж або в басейн, не забудьте JBL JR POP. Колонка не боїться бризок і із задоволенням складе вам компанію. Високий стандарт захисту від води IPX7 - це гарантія того, що ви не залишитеся без музики на відпочинку.

Колонка JBL JR POP оснащена вбудованими світловими ефектами. Нехай ваша дитина сама вибере одну з п'яти світлових тем, адже це так весело - грати та слухати музику.

Колонка JBL JR POP важить усього 120 г. Її компактні габарити та зручний і міцний ремінець дозволяють прикріпити колонку прямо до рюкзака або сумки, щоб слухати музику по дорозі зі школи.

Дитина завжди зможе змінити вигляд колонки за допомогою набору яскравих життєрадісних наклейок у комплекті. Запропонуйте синові чи доньці проявити творчий потенціал, прикрасити колонку, зробити її впізнаваною.

Характеристики:

Потужність, Вт 3
Колір Red
Живлення Від акумулятора
Габарити 3.97 x 8.78 x 7.55 см
Матеріал Пластик
Гарантія 12 місяців
Захист IPx7

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Портативна, колонка, JBL, JR, POP, Червоний