Інформація
Пошук

Випрямляч для волосся Vitek VT-8403 Чорний

Виробник: Vitek
Код товару: 13736

Скорочений опис


Плойка Vitek VT-8403 BKБезпечний та недорогий випрямляч Vitek VT-8403 BK з керамічним покриттям ідеальний для щоденного застосування на волоссі будь-якого типу та різноманітної довжини. З його допомогою легко випрямити х... Читати далі...

Знайшли дешевше?
458.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Плойка Vitek VT-8403 BK

Безпечний та недорогий випрямляч Vitek VT-8403 BK з керамічним покриттям ідеальний для щоденного застосування на волоссі будь-якого типу та різноманітної довжини. З його допомогою легко випрямити хвилясті, неслухняні пасма, з найменшими ушкодженнями. Волосся стає гладким і набуває здорового красивого блиску. Більш не потрібно витрачається на дорогі салони краси у спробах відтворити ефектний образ кінодів. Будь-яка представниця прекрасної половини людства може самостійно, без сторонньої допомоги ідеально укласти свої локони.

Надання волоссю гладкості відбувається за рахунок вивільнення з них зайвої вологи при зіткненні з нагрітими робочими поверхнями шириною 2,5 см. У виробництві стайлера використані високоякісні матеріали. Керамічні пластини нагріваються за лічені хвилини, рівномірно розподіляючи тепло по всій поверхні пристрою, забезпечуючи безпечну дію на дорогоцінні локони. А додаткове турмалінове покриття має іонізуючі властивості, гарантуючи акуратну обробку крихких локонів. Особлива технологія PTC heating дозволяє стабілізувати таку температуру нагрівальних пластин, при якій ваше волосся не перегрівається і не пересушується, підлаштовуючись під кожен тип.

Зручний у використанні випрямляч Vitek VT-8403 BK з керамічним покриттям забезпечений шнуром довжиною 1,8 м, що обертається на 360°, що дозволяє вільно орудувати пристроєм без побоювання, що дроти заплутається при багаторазовому обертанні. Петля на ручці корпусу дозволяє підвісити стайлер поблизу місця укладання, що економить місце на полицях і додає комфорту. Про те, що пристрій включений в мережу повідомляє яскрава LED-індикація, що убезпечить від отримання опіку.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Випрямляч, волосся, Vitek, VT-8403, Чорний