Інформація
Пошук

Автомобільний відеореєстратор Gazer F715 Чорний

Виробник: Gazer
Код товару: 13830

Скорочений опис


Відеореєстратор Gazer F715Автомобільний відеореєстратор Gazer F715 призначений для штатного встановлення, внаслідок якого не тільки сам реєстратор буде непомітним для оточення, але і проводи під'єднання будуть приховані ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3951.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Відеореєстратор Gazer F715

Автомобільний відеореєстратор Gazer F715 призначений для штатного встановлення, внаслідок якого не тільки сам реєстратор буде непомітним для оточення, але і проводи під'єднання будуть приховані під обшивкою салону автомобіля. Інтегроване знімне 3M кріплення дає змогу обертати реєстратор на 360° по вертикалі, і у такий спосіб із легкістю настроїти необхідний напрямок знімання.

Gazer F715 веде відеозапис з високою роздільною здатністю Full HD з частотою 30 кадрів за секунду, що дає змогу отримувати інформативне відео з високим рівнем деталізації. Кут огляду об'єктива камери Gazer F715 становить 140 градусів. Такий ширококутний об'єктив дає змогу «бачити» дорогу цілком, зокрема і сусідні смуги руху.

У моделі Gazer F715 передбачена функція циклічного запису. У разі заповнення простору на карті пам'яті реєстратор самостійно знаходить найперший записаний відеоролик, видаляє його і на місце, що звільнилося, зберігає новий відеофайл, що дає змогу робити відеозапис безперервно. Водночас, Gazer F715 має функцію захисту відеофайлів від перезапису. Ця функція активується автоматично у разі спрацьовування G-сенсора, також її можна увімкнути вручну натисканням кнопки на корпусі відеореєстратора.

Унікальна особливість Gazer F715 — ведення відеознімання після вимкнення двигуна в режимі Time-Lapse з частотою 1 кадр за секунду. Це дає змогу ефективно використовувати місце на карті пам'яті. Для цього режиму час роботи відеореєстратора встановлюється від 1 хвилини до 2 днів. У разі спрацьовування датчика удару реєстратор автоматично запускає стандартний режим знімання 30 к/с, для поточного відеоролика, щоб зберегти всю картину події. Gazer F715 обладнаний функцією контролю мінімальної напруги бортової мережі автомобіля, по досягненні якої відеореєстратор завершить роботу. Це дає змогу уникнути розряджання акумулятора автомобіля до критичного рівня.

Щоб переглянути відео з реєстратора в реальному часі або налаштувати його в салоні авто, пристрій можна під'єднати до будь-якого автомобільного монітора, мультимедійної системи або дзеркала заднього огляду з вбудованим монітором, яке має композитний відеовхід RCA. Також відеореєстратор Gazer F715 обладнаний вбудованим мікрофоном. Для переходу в конфіденційний режим, мікрофон можна від'єднати натисненням кнопки на корпусі відеореєстратора. За допомогою цієї ж кнопки записування звуку в салоні авто можна легко відновити.

Характеристики:

Кількість камер - 1
Максимальна роздільна здатність відео - FullHD (1920x1080)
Вбудований GPS - Немає
Активація запису - Автоматично під час вмикання
Частота відео - 30 кадрів/с 
Формат відео - H.264 MOV
Об'єктив, кут огляду - 140 градусів
Інфрачервона підсвітка - Немає
Запис звуку - Так
Живлення - 12 В

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомобільний, відеореєстратор, Gazer, F715, Чорний