Інформація
Пошук

Автомобільний відеореєстратор Gazer F118 Чорний

Виробник: Gazer
Код товару: 13832

Скорочений опис


Автомобільний реєстратор Gazer F118 Дана модель— Full HD відеореєстратор у класичному корпусі з футуристичним дизайном, просунутим функціоналом і можливостями. Gazer F118 обладнаний сенсором нового покоління зі збільшени... Читати далі...

Знайшли дешевше?
4211.00грн.

  • Наявність: В наявності 1


Автомобільний реєстратор Gazer F118

Дана модель— Full HD відеореєстратор у класичному корпусі з футуристичним дизайном, просунутим функціоналом і можливостями. Gazer F118 обладнаний сенсором нового покоління зі збільшеним розміром матриці, глибшою деталізацією зображення й розширеним динамічним діапазоном. Кут огляду відеореєстратора становить 140°, апертура — 2.0. Оптикою виступає просвітлена скляна 6-шарова лінза, яка в темний час доби пропускає на 20% більше світла. Девайс обладнаний магнітним 3М-кріпленням із передаванням живлення другого покоління, покращує захоплення реєстратора, забезпечує більш зручне та швидке знімання. Модель отримала унікальний режим записування на паркувальному майданчику до 60 днів — унікальна функція для бюджетної моделі.

Ключові переваги:

Запис у форматі Full HD
Шестишарова скляна лінза апертура F2.0
Збільшена матриця нового покоління
Функція WDR
Кут огляду 140°
Дисплей 2" з функцією автоматичного вимкнення
G-сенсор і режим охоронного записування на паркувальному майданчику до 60 днів
Вимкнення записування звуку для конфіденційних розмов
Магнітне кріплення з передаванням живлення 2-го покоління
Екстрений захист файлів після натискання кнопки
Спеціально розроблений антивідблисковий корпус із покриттям Soft-touch
Компактний зовнішній вигляд пристрою
Автомобільний відеореєстратор Gazer F118 виготовлений у компактному корпусі з матового пластику чорного кольору з покриттям Soft-touch. Корпус отримав футуристичний дизайн, зберігаючи водночас класичний форм-фактор. Габарити пристрою становлять лише 97x47x34 мм. Gazer F118 обладнаний вбудованим кольоровим дисплеєм 2" з функцією автоматичного вимкнення, якщо немає взаємодії. Комфортне розташування кнопок дає змогу зручно керувати функціями відеореєстратора, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс не перешкодить користувачу розібратися в навігації по меню. Пристрій обладнаний microUSB-входом для під'єднання до комп'ютера. Магнітне 3М-кріплення з передаванням живлення нового покоління з поліпшеним захопленням реєстратора й більш зручним і швидким зняттям дає змогу надійно фіксувати пристрій в автомобілі, а також комфортно знімати реєстратор за потреби.

Full HD-знімання, розширена гама і WDR
У Gazer F118 використовується якісна скляна просвітлена оптика із шестишаровою лінзою, а широкий кут огляду в 140° дасть змогу повноцінно зафіксувати ситуацію на перехрестях і багатосмугових автомагістралях.

Завдяки великій апертурі F2.0 і збільшеній матриці відеореєстратор захоплює велику кількість світла, достатню для знімання в сутінку та вночі, водночас через розмір матриці на відео помітно набагато менше шуму.

У відеореєстраторі Gazer F118 вперше реалізована розширена логарифмічна гама, яка перетворюється на гаму та колірний простір Rec709 всередині пристрою. Що за активної функції WDR майже вдвічі підвищує інформацію про деталі в тінях і світлих зонах, а також інформацію про колір.

Бездоганна ергономіка та легкість у керуванні
Автомобільний відеореєстратор Gazer F118 — одна з моделей компанії Gazer, яка за доступної вартості вирізняється бездоганною ергономікою і продуманою системою керування.

Для того, щоб визначити, чи ввімкнені мікрофон або функція WDR, не потрібно здійснювати навігацію в меню — робота функцій показується за допомогою спеціальних індикаторів на дисплеї відеореєстратора.
Захищений файл, що записується, через G-cенсор чи ні — так само можна миттєво визначити за відповідним індикатором на дисплеї.
Практична система «гарячих» кнопок дасть змогу моментально використовувати корисні функції відеореєстратора одним натисканням клавіші: екстрений захист файлу від перезаписування, а також ввімкнення/вимкнення мікрофона.
Функційне меню
У розпорядженні користувача з'явилася низка додаткових можливостей, які стануть дуже корисними для будь-якого автомобіліста: — додаткові настройки чутливості G-сенсора

таймер автоматичного вимкнення дисплея не відриває від дороги
вимкнення записування звуку під час записування відео для конфіденційних розмов за допомогою одного натискання кнопки.
Робота в необслуговуваному режимі
Відеореєстратор Gazer F118 працює в необслуговувальному режимі: автоматично вмикається/вимикається синхронно з двигуном, а записування здійснюється безперервно в циклічному режимі. Акумуляторна батарейка дає змогу відеореєстратору коректно зберегти останні відеофайли та завершити знімання, а також дає можливість Gazer F118 працювати після вимкнення двигуна або поза авто.

Екстрений захист файлів з G-сенсором і режим охоронного записування на паркувальному майданчику до 60 днів
Усі файли, записані під час різкого гальмування, повороту або удару, будуть автоматично захищені від циклічного перезаписування завдяки тому, що в Gazer F118 є вбудований G-сенсор. До того ж ви можете налаштувати необхідну чутливість G-сенсора, залежно від особливостей їзди та характеристик дороги. Також захист потрібного ролика від перезаписування можна увімкнути натисненням «гарячої» кнопки на корпусі відеореєстратора.

Водночас вам не потрібно постійно контролювати кількість захищених файлів на карті пам'яті. У Gazer F118 всі «аварійні» ролики зберігаються в межах 30% від загальної місткості SD-карти. Коли місце для захищених файлів заповнюється, у межах даних 30% також відбувається циклічне перезаписування. Отже, повноцінна робота реєстратора здійснюється безперервно, а будь-яка дорожня ситуація під час руху буде надійно зафіксована.

Gazer F118 — перший у світі відеореєстратор, у якому реалізований режим охоронного записування на паркувальному майданчику максимально до 60 днів. Увімкнення записування відбувається в разі спрацювання датчика G-сенсор. Відеореєстратор записує файл тривалістю 20 секунд і знову переходить у режим паркувального майданчика.

Переваги комплектації
До комплекту входить усе необхідне для успішного початку експлуатації Gazer F118. Стандартна комплектація цієї моделі містить:

Магнітне кріплення на 3М-скотчі з передаванням живлення для встановлення на лобове скло або торпеду автомобіля;
Автомобільний блок живлення з довжиною шнура, достатньою для непомітного прокладання кабелю під обшивкою салону;
Інструкцію для користувача, з детальними описами функцій і схемою під'єднання реєстратора;
Гарантійний талон.
Юридичний захист із сертифікатом відповідності
Як і всі автомобільні відеореєстратори Gazer, модель Gazer F118 має всі необхідні локальні сертифікати відповідності. Цей документ підтверджує законність і безпеку записувального пристрою, а також відповідність усіх реальних технічних характеристик заявленим. Це забезпечить чималу юридичну вагу вашим відеозаписам у разі, якщо вони будуть розглядатися як доказова база в суді.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Автомобільний, відеореєстратор, Gazer, F118, Чорний