Інформація
Пошук

Bluetooth навушники Macron P9 Pro Зелений

Виробник: Combibox
Код товару: 1072

Скорочений опис


Bluetooth навушники Macron P9 Pro Бездротові Bluetooth стерео навушники P9 з MP3 поєднують у собі максимальний функціонал (Bluetooth, MP3, AUX), неперевершену якість звучання і досить цікавий дизайн. Дана модель створена... Читати далі...

Знайшли дешевше?
670.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Bluetooth навушники Macron P9 Pro

Бездротові Bluetooth стерео навушники P9 з MP3 поєднують у собі максимальний функціонал (Bluetooth, MP3, AUX), неперевершену якість звучання і досить цікавий дизайн. Дана модель створена для активних людей, які цінують ідеальне поєднання лаконічності, функціональності та зручності. Супер дизайн, якісне складання, посилена гучність і незабутній бас, зручна ергономіка управління. Вже з перших секунд ви відчуєте чистий звук як на верхніх, так і на нижніх частотах. Глибокі баси та об'ємне звучання порадує меломанів та музикантів.

Зручне керування на самих навушниках дозволить перемикатися на вхідний дзвінок, пропускати композиції, регулювати гучність або змінювати режими. Ви зможете легко насолоджуватись улюбленою музикою, збереженою на карті пам'яті micro SD. Використання з'єднувального кабелю дозволить використовувати як звичайні дротові навушники. Завдяки вбудованому Bluetooth ви зможете без проводів слухати стереофонічну музику зі свого улюбленого музичного плеєра, мобільного телефону, ПК та будь-якого іншого гаджета.

Технічні характеристики:

Відстань передачі: 10 м
Ємність акумулятора: 400 мАг
Чутливість: 105 3 дБ
Діаметр динаміка: 40 мм
Час гри: близько 8 год
Час роботи в режимі очікування: близько 120 год.
Час зарядки: близько 2 год.
Вбудований мікрофон
Комплектація: шнур для заряджання; AUX кабель.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Bluetooth, навушники, Macron, P9, Pro, Зелений