Інформація
Пошук

Навушники Vinga EPM030 Gold

Виробник: Vinga
Код товару: 13977

Скорочений опис


Навушники EPM030 GoldМодель сподобається кожній модниці. Цей виріб є одночасно функціональною гарнітурою і стильним аксесуаром. Корпуси вкладишів виконані із золотисто-рожевої та прозоро-червоної пластмаси. На чорні кабе... Читати далі...

Знайшли дешевше?
126.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Навушники EPM030 Gold

Модель сподобається кожній модниці. Цей виріб є одночасно функціональною гарнітурою і стильним аксесуаром. Корпуси вкладишів виконані із золотисто-рожевої та прозоро-червоної пластмаси. На чорні кабелі пристрою нанесено малюнок у вигляді світлої спіралеподібної лінії.

Вкладиші виготовлені з використанням внутрішньоканальної технології: вони щільно замикають вушний канал накладками силіконовими, завдяки чому слух користувача ізолюється від зовнішніх шумів. Ці навушники можна підключати не тільки до смартфонів, а й до будь-яких інших пристроїв, які оснащені 3.5-міліметровим роз'ємом. Штекер обладнаний 4 контактами.

Трансформацію сигналу звук виконують динамічні випромінювачі. Вони відтворюють частоту від 20 Гц до 20 кГц і мають чутливість до 96 дБ. Загальна довжина кабелю становить 120 см, чого вистачає для того, щоб ви не відчували дискомфорт під час експлуатації навушників. EPM030 Gold це повнофункціональна гарнітура, тому в її конструкції передбачений вбудований мікрофон чутливістю 43 дБ. Також у пристрої є регулятор гучності.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Навушники, Vinga, EPM030, Gold

Щойно переглянули