Інформація
Пошук

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black

Виробник: Sigma
Код товару: 13994

Скорочений опис


Мобільний телефон Sigma mobile Comfort 50 GrandComfort 50 GRAND – це вдале поєднання простоти у використанні та надійності в екстрених ситуаціях! Ця модель спеціально розроблена та орієнтована для людей похилого віку, а ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
956.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Мобільний телефон Sigma mobile Comfort 50 Grand

Comfort 50 GRAND – це вдале поєднання простоти у використанні та надійності в екстрених ситуаціях! Ця модель спеціально розроблена та орієнтована для людей похилого віку, а також людей з ослабленим зором і слухом.

Головною перевагою Comfort 50 GRAND є ретельно продумана ергономіка телефону та функціонал: великі зручні кнопки на клавіатурі, чіткий контрастний шрифт на екрані, гучний звук та інтуїтивно зрозуміле меню. Телефон максимально адаптований для людей з ослабленим слухом - він має корисну функцію озвучення голосом цифр при натисканні їх на клавіатурі та номери абонента при вхідному дзвінку. Корпус телефону виконаний із пластику із soft-touch покриттям. Поверхня матова, неслизька, бархатиста, за рахунок чого його приємно тримати у руці.

Comfort 50 GRAND оснащений вбудованою кнопкою SOS, при натисканні на яку автоматично здійснюється послідовний дзвінок на п'ять попередньо заданих номерів та відправки по них СМС-повідомлень. Це дуже корисна функція у випадках, коли користувач потрапляє у складну ситуацію, пов'язану з погіршенням стану здоров'я або перебуваючи у небезпеці.

Ємна батарея на 1000 мА*год дозволить безперервно спілкуватися телефоном до 10 годин, а в режимі очікування перебувати до двох тижнів.

Особливою родзинкою телефону є наявність бічної клавіші блокування клавіатури та окремих клавіш швидкого набору для двох членів сім'ї.

Привабливий класичний дизайн Comfort 50 GRAND, гарний запас заряду батареї, великі набірні клавіші з великим контрастним шрифтом, FM-радіо без необхідності використання гарнітур, приємний на дотик корпус – все це робить його гарним рішенням для повсякденного використання, а наявність усіх основних функцій сучасного телефону , великий кольоровий екран та підтримка двох активних SIM-карт забезпечують зручність спілкування.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мобільний, телефон, Sigma, Comfort, 50, Grand, Black