Інформація
Пошук

Машинка для стрижки волосся Enchen Boost Білий

Виробник: Xiaomi
Код товару: 4500

Скорочений опис


Машинка для волосся ENCHEN BoostМашинка для стрижки волосся обладнана «слайдером» регулювання діапазону зрізу волосся від 0.7 мм до 2.1 см. У машинці для стрижки застосовується нанокерамічна ріжуча головка, яка в 1.6 раз... Читати далі...

Знайшли дешевше?
858.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Машинка для волосся ENCHEN Boost

Машинка для стрижки волосся обладнана «слайдером» регулювання діапазону зрізу волосся від 0.7 мм до 2.1 см. У машинці для стрижки застосовується нанокерамічна ріжуча головка, яка в 1.6 рази твердіше нержавіючої сталі. Навіть при включенні «турборежимі», машинка ENCHEN Boost працює досить тихо (рівень шуму близько 55 дБ) і при цьому практично не нагрівається.

У Enchen Boost використовується потужний мотор зі швидкістю обертання 4500 об / хв в стандартному режимі стрижки і 5800 об / хв в «турборежимі». «Турборежим» відмінно підходить для стрижки густого волосся. Але і це ще не все, ENCHEN Boost оснащена інтелектуальною системою ESN (Energy Smart Manager) включає в себе модулі керування двигуном і енергозбереженням для забезпечення високої швидкості роботи навіть при низькому заряді батареї.

Номінальна потужність: 5 Вт

Вага: 142 г

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Машинка, стрижки, волосся, Enchen, Boost, Білий