Інформація
Пошук

Bluetooth TWS навушники Haylou GT1 Plus Чорний

Виробник: Haylou
Код товару: 5838

Скорочений опис


Навушники Haylou GT1 PlusДана модель гарантує підвищений комфорт у використанні. Вони створені максимально компактними, легкими й функційними, щоб супроводжувати власника упродовж усього дня. Завдяки зарядному кейсу та е... Читати далі...

Знайшли дешевше?
790.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Навушники Haylou GT1 Plus

Дана модель гарантує підвищений комфорт у використанні. Вони створені максимально компактними, легкими й функційними, щоб супроводжувати власника упродовж усього дня. Завдяки зарядному кейсу та ефективному протоколу Bluetooth 5.0 вони забезпечать до 18 годин дивовижно чіткого та насиченого звуку. А ергономічний дизайн і просте керування додадуть комфорту в кожен ваш день.

Маленький навушник має широкі можливості. Навушники мають чипсет Qualcomm QCC3020, який підтримує протокол APTX і подвійне декодування AAC HD. Підтримка цього протоколу гарантує найкращий звук. Усередині встановлений високочутливий динамік 7.2 мм із біологічною мембраною з вовни, який створює гучні баси й м'які середні та високі частоти. Разом із цифровим шумопоглинанням DSP вони відтворюють стереозвук із високою роздільною здатністю під час телефонної розмови. Співрозмовника чути так, ніби він стоїть поруч.

Навушники можна приєднати у двох режимах. Режим сполучення TWS для обох навушників під'єднується до одного пристрою Bluetooth. Одна вкладка під'єднується до одного пристрою Bluetooth для незалежного використання.

Навушники Haylou GT1 Plus автоматично з'єднуються один з одним, після виймання з чохла. А після першого з'єднання з вашим пристроєм, настроювання зберігаються й такі під'єднання будуть автоматичними. З'єднання вимикається після поміщення навушників у чохол.

Чип Qualcomm QCC3020 забезпечує нижче споживання енергії. Повного заряджання вистачає на 5 годин безперервного використання, а вбудований зарядний чохол на 380 мА·год дає змогу збільшити час до 18 годин.

З високоточною сенсорною панеллю можна реалізувати низку складних функцій, просто доторкнувшися до корпусу навушника. Haylou позбавили вас болю, який виникав у вусі у разі натискання на фізичну кнопку навушника. Компоненти Haylou GT1 Plus були з високою точністю спроєктовані для збереження компактності корпуса навушників і створення зручної системи сенсорного керування. Досить одного дотику, щоб виконати безліч функцій і розширити можливості навушників.

Bluetooth-чип навушників GT1 Plus обладнаний потужним модулем цифрового шумозаглушення, який за допомогою окремої системи ефективно гасить сторонні звуки, підвищуючи якість передавання голосу під час розмов.

Голосовий асистент: Натисніть тричі на лiвий навушник для викликуголосового помічника вашого пристрою Bluetooth, який підтримує Siri i Google assistant.

Технологія Bluetooth 5.0.
Ергономічний дизайн, навушники точно відповідають контурам вух.
Smart touch control.
Сенсорне керування.
Зарядний чохол 380 мА·год для резервного живлення.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Bluetooth, TWS, навушники, Haylou, GT1, Plus, Чорний