Інформація
Пошук

Праска з парою Grunhelm EI9518C 2600 Вт Чорний+Червоний

Виробник: Grunhelm
Код товару: 10685

Скорочений опис


Праска Grunhelm EI9518CЗавдяки сучасній керамічної підошві праска легко розгладжує навіть складні і проблемні складки. Якщо підключити до прасування і подачу пара, модель стає ще більш продуктивною. Виробник прасувальної... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1043.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Праска Grunhelm EI9518C

Завдяки сучасній керамічної підошві праска легко розгладжує навіть складні і проблемні складки. Якщо підключити до прасування і подачу пара, модель стає ще більш продуктивною. Виробник прасувальної системи добре попрацював над зовнішнім виглядом пристрою. Праска отримала сучасний дизайн, а рукоятка є ергономічною, що зменшує стомлюваність при тривалій безперервній прасування. Передбачено зручний доступ до всіх перемикачів і регуляторів.

Парова праска Grunhelm EI9518C приємно здивує користувача хорошою продуктивністю - потужність моделі досягає 2600 Вт, завдяки чому пристрій швидко нагрівається і в прискореному темпі готує пар. Серед іншого праска відрізняється досить легким вагою - маса становить всього 1,35 кг. Для зручного дозування рідини в комплекті передбачений мірний стаканчик. Струмоведучий шнур має довжину 1,8 м, що дозволяє більш вільно маніпулювати нагрівальної поверхнею. Це надійна і продуктивна модель, яка при всіх своїх перевагах ще й недорого коштує. Даний праска може стати хорошим вибором для тих, хто шукає продуктивну і функціональну прасувальну систему за невисокою ціною.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Праска, з, парою, Grunhelm, EI9518C, 2600, Вт, Чорний+Червоний