Інформація
Пошук

Геймпад Hoco Winner GM2 для смартфона Чорний

Виробник: Hoco
Код товару: 12962

Скорочений опис


Геймпад Hoco Winner GM2 для смартфонаHoco GM2 Winner – ергономічна модель для геймерів. Модель представлена у вигляді тримача для смартфона із розсувним механізмом кріплення.Аксесуар можна використовувати з телефонами, щ... Читати далі...

Знайшли дешевше?
391.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Геймпад Hoco Winner GM2 для смартфона

Hoco GM2 Winner – ергономічна модель для геймерів. Модель представлена у вигляді тримача для смартфона із розсувним механізмом кріплення.

Аксесуар можна використовувати з телефонами, що мають ширину до 80 мм. Корпус моделі виконаний із міцного пластику та має надійне складання. Пристрій має відкриту конструкцію, що дозволяє повітрю вільно циркулювати, не піддаючи ваш гаджет перегріву.

Модель має дві зручні кнопки, які дозволяють робити всі потрібні дії ще швидше, забезпечуючи максимальне задоволення від ігрового процесу. Підключення - бездротове, при цьому немає необхідності встановлювати інше програмне забезпечення або налаштовувати на телефоні бездротове підключення.

Характеристики:

Сумісність-Смартфони з ОС Android, смартфони з ОС iOS
Управління-LB, RB, LT, RT, лівий стік, правий стік, чотири функціональні кнопки, кнопка HOME, кнопка SELECT, кнопка START, кнопка A, кнопка B, X-кнопка Y кнопка
Тип-Геймпад
Тип упаковки-BOX

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Геймпад, Hoco, Winner, GM2, смартфона, Чорний