Інформація
Пошук

Мультиварка-скороварка Grunhelm MPC-25 Чорний

Виробник: Grunhelm
Код товару: 13562

Скорочений опис


Мультиварка-скороварка Grunhelm MPC-25Дана модель - новітня розробка з потужністю 900 Вт, місткою чашею об'ємом 5 л і універсальними можливостями приладу «2 в 1» - мультиварки і практичної скороварки, що дозволяє го... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1979.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Мультиварка-скороварка Grunhelm MPC-25

Дана модель - новітня розробка з потужністю 900 Вт, місткою чашею об'ємом 5 л і універсальними можливостями приладу «2 в 1» - мультиварки і практичної скороварки, що дозволяє готувати страви під тиском в 2 рази швидше, зберігати всі вітаміни і корисні речовини. Чаші 5 л вистачить для приготування великих порцій, а 23 запропонованих режимів для експериментів над рецептами. Зручна панель управління з дисплеєм полегшить завдання вибору і установки параметрів, а також контролю за ходом її роботи, а можливість приготування під тиском істотно прискорює сам процес, дозволяючи легко досягти бажаних результатів.

Автоматичні програми: Борщ, Випічка, Дитяче харчування, Жарка, Йогурт, Крупи, Молочна каша, Овочі, Піца, Приготування на пару, Рис, Риба, Супи, Тушіння, Холодець.

Можливості програмування (мультиповар), Дисплей, Пароварка, Скороварка, Знімна кришка, Таймер відстрочки.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мультиварка-скороварка, Grunhelm, MPC-25, Чорний