Інформація
Пошук

Мобільний телефон Ergo B281 Dual Sim Чорний

Виробник: Ergo
Код товару: 13992

Скорочений опис


Мобільний телефон ERGO B281Надійний, зрозумілий та зручний телефонТелефон ERGO B281 має простий та стильний дизайн, зручні великі клавіші та легку конструкцію. Корпус обтічної форми з високоякісного пластику чудово лежит... Читати далі...

Знайшли дешевше?
786.00грн.

  • Наявність: Нет в наличии 0


Мобільний телефон ERGO B281

Надійний, зрозумілий та зручний телефон

Телефон ERGO B281 має простий та стильний дизайн, зручні великі клавіші та легку конструкцію. Корпус обтічної форми з високоякісного пластику чудово лежить в руці, а клавіатура з великими цифрами та літерами вигідно доповнює функціональний спектр пристрою, який стане надійним супутником у повсякденному житті.

Тільки найнеобхідніші функції

ERGO B281 обладнаний зручним і зрозумілим меню, яскравим TFT-дисплеєм діагоналлю 2,8" і акумулятором ємністю 1600 мА, який тримає заряд ще довше. Модель дає можливість прослуховувати FM-радіо, зберігати і відтворювати файли з карти пам'яті, робити фото та відео за допомогою камери. Об'єм вбудованої пам'яті можна легко розширити, використовуючи карту microSD ємністю до 16 Гб.

Вигідне спілкування

Спілкуватися, вибираючи найбільш вигідні тарифи у різних операторів, розмежовувати ділові та особисті контакти - тепер все це можливо, завдяки наявності двох повноцінних слотів для SIM-карт. Також ERGO B281 підтримує єдиний GSM стандарт 900/1800 МГц і інтернет 2G, що дозволяє залишатися на зв'язку практично у будь-якому куточку світу.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Мобільний, телефон, Ergo, B281, Dual, Sim, Чорний